Kardashian moms

Den amerikanske tv serie “keeping up With the kardashians” kender vi alle snart,  am i right??

Jeg er ihvertfald den type dee sidder klistret til skærmen når de nye afsnit sendes på TV3 (og hver eftermiddag de sidste 5 år) 😂 og drømmer mig væk i deres luksuriøse liv og laver drømmescenarier om ikke st skulle tænke på mad, oprydning, make-up, træning eller noget som helst! De har jo nærmest folk ansat til at tørre dem i røven med deres egne dollars 💵 man bliver lidt misundelig og sidder og bliver irriteret over hvor nemt de egentlig har det.. “penge gør dig ikke lykkelig” siger alle de kloge., ej.. men de gør da alting fucking meget lettere ihvertfald! 😳

Tænk sig at kunne stå op om morgenen og kun skulle tænke på hvornår du vil have din morgenmad serveret stort set.. du bliver spraytannet, får sat hår, får lagt make-up, bliver kørt hen hvor end du vil, bliver endda fløjet hen hvor end du vil i dit privatfly!! Spiser både frokost, og middag ude. Åh det ville sgu da være lækkert at prøve. Bare en enkelt dag. Eller måske en uge 😄

Men noget nærrer mig alligevel lidt.. Måden de er mødre på, eller manglende på samme… ? de viser jo ikke alt på tv, men når de aften efter aften spiser ude, fester og hvad de ellers gør og børnene sjældent er til stede, kræver det ikke en akademi uddannelse, at regne ud hvor meget de har pasning til deres børn. (Hvorfor vil man overhovedet det i dén grad tænker jeg så?)

Jeg så en episode, hvor Robert Kardashian lige har fået sin datter og man ser ham gå rundt med hende derhjemme. Pludselig kommer en dame ind og tager hende hvor der i teksten står “Roberts barnesygeplejerske” fordi hun skal give hende mad.. “excuse me????” Tænker jeg så!!! Hvorfor skal manden ikke selv give sit barn mad? Gad vide om de overhovedet ved hvad det vil sige at være vågen hele natten med en baby eller overhovedet selv skifter ble på deres børn?? Hvorfor skal de kunne kalde sig forældre når de med garanti aldrig har stået i den situation hvor man kunne krybe sammen i et musehul fordi man har en umulig tumling med på restaurant eller har været vågen i flere døgn med en baby der har tænder på vej fordi de i modsætning til os andre får folk til det?? Mon ikke børnene får en fuldstændig fucked up tilknytning? 🤔

jeg aner ikke hvorfor jeg overhovedet tænker på sådan noget men hold kæft det er nemt at kalde sig forældre når man er en “kardashian”.

Jeg ville aldrig bytte tiden og nærværet med mine børn ud med sådan et liv, hvor daglige barnepiger og sene middager uden børn er hverdag og det ligger helt uden for min fatteevne, hvordan det kan være tiltalende for dem at være så meget væk fra sine børn.

Når det så er sagt skal man huske at respektere andres måder at være forældre på men come on.. er der ikke nogen af jer der har tænkt det samme? Please 😂

Jeg ved godt man ikke aner hvordan deres liv nok i virkeligheden foregår ud fra 45 min. På fjernsynet ugentligt men jeg tror i ved hvad jeg mener.

Putter lidt ekstra med børnene her til aften 🙏

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar